Dobrodošli

u Društvo Naša djeca Varaždin, mjesto prepuno dječje radosti i svakodnevnih doživljaja! Tu radimo, učimo, stvaramo, bavimo se raznovrsnim aktivnostima koje nam ispunjavaju slobodno vrijeme. Redovito slavimo dječje blagdane. Preko ljeta boravimo u Dječjem odmaralištu Varaždin na Rabu.

Plesna igraonica i radionica suvremenog plesa

Plesom i glazbom na jednostavan način potiče se djecu na slobodnije izražavanje emocija, poboljšanje komunikacije, jačanje samopouzdanja i sigurnosti.

Prije svega razvija se sklad pokreta i osjećaj za ritam, uče se osnovni elementi suvremenog plesa i klasičnog baleta a glazba prilagođena dječjem uzrastu utječe na stvaranje boljeg raspoloženja.

Isto tako vrlo je važna igra koja je ujedno i najbolji oblik usavršavanja prirodnih oblika kretanja. U igraonici i radionici suvremenog plesa sve kreće od igre.

U igraonicu suvremenog plesa mogu se uključiti djeca već s navršene tri godine života. Radi se u nekoliko skupina u kojima su djeca raspoređena prema dobnom uzrastu. U skupini je od 10-15 djece. Plesne probe održavaju se u plesnoj dvorani prilagođenoj potrebama djece.

Termini održavanja:

Voditeljica: Jelena Keretić 098 821 835

e mail: jelena.keretic@gmail.com